Beč 2 noćenja

PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan: (30.12.2018.) Niš/Beograd
Polazak grupe iz Niša/Beograda sa dogovorenog mesta (parking Tempa Niš; parking Beograd) u večernjim satima (proveriti dan pre polaska tačno vreme i mesto). Noćna vožnja kroz Vojvodinu i Mađarsku sa kraćim zadržavanjima radi odmora po potrebi grupe i na graničnim prelazima
2. dan: (31.12.2018.) Beč – Šenbrun – Dunavski toranj
Dolazak u Beč u prepodnevnim časovima. Fakultativni obilazak dvorca Šenbrun, jednog od najvažnijih kulturnih spomenika u Austriji.Nakon obilaska u poslepodnevnim časovima mogućnost fakultativne posete  Dunavskom tornju gde možete uživati u jedinstvenom pogledu na panoramu grada i u restoranu probati pravu bečku kafu i originalnu Sacher tortu. Nakon obilaska smeštaj u hotel. Vreme predviđeno za odmor I pripreme za doček. Organizovani odlazak na trg na  DOČEK NOVE 2019.GODINE. Povratak u hotel. Noćenje.
3. dan: (01.01.2019.) Beč
Doručak. Nakon doručka panoramsko razgledanje znamenitosti grada: Opera, Gradska kuća, Parlament, Mocartov spomenik, Trg Marije Terezije, Hofburg, jevrejska četvrt, zabavni park Prater… Slobodno vreme. U poslepodnevnim časovima mogućnost fakultativne posete  do Badena – svetski poznate banje i lečilišta. Po dolasku u Baden šetnja kroz mesto koje obiluje raskošom, još od početka XIX veka, kada je tu bila letnja rezidencija Cara Franca I. Betoven je svoja najpoznatija dela stvarao, baš ovde, inspirisan pejzažima banje, i danas je moguće posetiti kuću u kojoj je živeo. Poznata termalna kupališta upotpunjuju sliku grada koga nazivaju „grad bašti“, zbog hiljade zasađenih ruža u gradskom jezgru. Nakon obilaska povratak u hotel i slobodno vreme za individualne aktivnosti.Noćenje.
4. dan: (02.01.2019.) Beč  – Pandorf – Srbija
Doručak.  Nakon doručka napuštanje hotela i polazak grupe za tržni centar Parndorf. Slobodno vreme za šoping i individualne aktivnosti. Nakon toga povratak grupe za Srbiju. Vožnja kroz Mađarsku sa kraćim zadržavanjima radi odmora po potrebi grupe i na graničnim prelazimaDolazak u Srbiju u kasnim večernjim/ranim jutarnjim satima.

First minute cena aranžmana po osobi: 119 €
(first minute cena važi za uplate do 01.12.2018.)

NAPOMENA:  Cena je za polazak iz Beograda. Za polaske južno od Beograda do Niša i duž autoputa cena je 10€. 

U cenu aranžmana je uračunato:
–           prevoz autobusima visoke turističke klase (klimaaudio i video oprema)na navedenoj relaciji, 
–           smeštaj u hotelu Oekotel Traiskirchen 3* u Beču na bazi 2 noćenja sa doručkom u 1/2, 1/3 sobama sa kupatilom  (https://www.oekotel.com/#top  ) 
–           usluga stručnog turističkog vodiča,
–           razgledanje i obilaske prema programu,                                       
–           organizacioni i ostali troškovi aranžmana

Cena aranžmana NE obuhvata:
–            međunarodno zdrav. osiguranje (oko 1€ dnevno/po osobi)
–            Fakultativni obilasci i ulaznice za lokalitete:
             Šenbrun  25€
             Dunavski toranj 10€
             Banja Baden  15€

–            individualni i fakultativni troškovi

Doplate / Popusti: 
–            doplata za 1/1 sobu 80% od cene aranžmana 1/2 sobe,
–            doplata za polaske južno od Beograda do Niša je 10€

Način plaćanja:
–           Plaćanje po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate.
–           30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 14 dana pre početka putovanja, ili
–         Na rate, čekovima (deponuju se najkasnije 14 dana pre polaska) ili administrativnom zabranom na plate radnika uz 2% mesečnog uvećanja (30% prilikom rezervacije, 70% na rate najkasnije do 25.02.2019. godine.)
 
CENE FAKULTATIVNIH IZLETA PO OSOBI: Cene izleta su podležne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvođenje fakultativnih izleta je 30 putnika– a u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate.
 
NAPOMENE U VEZI FAKULTATIVNIH IZLETA:  Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije… Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Organizator izleta zadržava pravo izmene termina i uslova izvođenja fakultativnih izleta predviđenih ovim programom. U slučaju promena cena: goriva, putarina, parkinga, tunela, trajekta, vinjeta-putna taksa u odnosu na dan izlaska programa – cena je podložna promeni.
 
Aranžman je rađen na bazi minimum 45 putnika. Krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je 5 dana pre datuma polaska. Organizator putovanja zadržava pravo izmene programa po danima. Usled eventualno manjeg broja prijavljenih putnika Organizator može spojiti grupu sa drugim organizatorima ili prevoz vršiti mini busom / kombijem. Poslovna banka Organizatora je Aik banka a.d. Organizator ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Preporučuje se putnicima, sa novim biometrijskim pasošima, da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…) informišu. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU I u slučaju nedobijanja vize.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora “Vip Tours & service” usaglašeni sa Yuta standardima.