Hotel Babin Zub

Lokacija:  Hotel se nalazi na Crnom vrhu u blizina skijališta. Hotel raspolaže besplatni wi/fi internetom u celom hotelu,i skijašnicom.  Hotel Babin zub se nalazi u gustoj bukovoj šumi, tik uz poznati planinarski dom Babin zub a ispod istoimenog vrha po kome je dobio ime, na nadmorskoj visini od 1.577 mnmv, a na 8 km udaljenosti od najvišeg vrha Stare planina Midžora.
 
Hotel Babin zub je izgradjen 2000 godine i poslovao je u okviru preduzeća Elektroprivreda Srbije ondosno pod upravom EPSTOURS-a. Hotel, je prestao da radi tokom 2014. godine a 2017. god. ga je je preuzelo preduzeće Stara planina Resort, koje će njime upravljati zajedno sa JP Stara planina. Hotel Babin zub tako je postao deo preduzeća Stara planina Resort i u državnom je vlasništvu. Pod novim rukovodstvom je ponovo otvoren sredinom decembra 2017 godine. 
Jedan od vrhova planinskog masiva Stara planina jer i Babin zub koji se nalazi na 1785 mnmv. Zapadna strana je karakteristična po vertikalnim odsecima stena. Jedan od njih je nalik starom zubu, odakle potiče i naziv samog masiva. Visina stenovitog vrha je 200m i na isti se ne preporučuje uspon nepripremljenim i neopremljenim gostima / turistima.
 
Hotelski sadržaji: Recepcija, restoran, banket sala, sala za sastanke, skijašnica, kafana, mini prodavnica, besplatni WIFI internet. Zabavni sadržaj: TV i kamin sala. Sportski tereni: teren za male sportove (odbojka, košarka) koriste se leti.
 
Tip smeštaja: 
 
Smeštajni kapacitet: 60 ležajeva u 1/2, 1/2+1 i 1/3 sobama i 2 apartmana. Sve sobe imaju kupatilo sa tuš kabinom i TV.
Dvokrevetne sobe veličine oko 16,2 sa krevtima 190 x 90, lcd tv, telefon, kupatilo. Sobe su za 1-2 osobe. 
 
Trokrevetne sobe veličine oko 20m2 sa krevetima 190 x 90. lcd tv, telefon, kupatilo. Sobe su za 1-3 osobe.
 
Apartmani su veličine 25m2, francuski ležaj 140 x 190, sofa u dnevnom boravku, lcd tv, telefon, kupatilo, mini bar (uz naplatu). Apartmani su za maksimalno 1-3 osobe ili 2 odraslih oi dvoje dece (deca dele ležaj). 
 
MOGUĆ KRAĆI BORAVAK U SVIM SMENAMA NA UPIT

POPUSTI ZA DECU:

  • deca do 4 godine – besplatno, dele ležaj ● stariji od 15 godina / treća odrasla osoba 10% popusta ● jedna odrasla osoba i jedno dete – dete plaća punu cenu  ● deca do 4 godine i jedna odrasla osoba u dvokrevetnoj sobi – odrasla osoba plaća jednokrevetnu sobu, dete je besplatno ●

CENA UKLJUČUJE:

  • Ukjučeno u cenu: Izabrana usluga ● Pun panison – buffet doručak, (kafa čaj) A la carte ručak & A la carte večera  ( Početak usluge je večera, a ručak je kraj usluge) ● Polupansion- buffet doručak, (kafa čaj) & A la carte večera ● Noćenje sa doručkom – buffet doručak (kafa čaj) ● Besplatan wi/fi Internet u svim javnim prostorima i sobama ● Besplatno korišćenje skijašnice za odlaganje skija

CENA NE UKLJUČUJE:

  • boravišnu taksu – odrasli 110 din dnevno po osobi; deca 7-15 godina 55 din dnevno po osobi; deca do 7 godina ne plaćaju ● hotelsko osiguranje plaćaju svi gosti u iznosu od 11 din dnevno po osobi.

DOPLATE:

  • doplata za jednokrevetnu sobu je 20€ dnevno ● kućni ljubimci 9€ dnevno (maksimalno do 10kg) 

Informacije o prevozu

  • Period odvijanja saobraćaja: od 22. decembra 2018. – do 10. marta 2019.
  • Dani saobraćanja: subota

Prevoz Novi Sad – Stara Planina

Mesto polaska: „lokomotiva“ (ispred Železničke stanice Novi Sad)

Vreme polaska: 06:15 h (vreme postavljanja autobusa 06:00 h)

Putnici iz /za Novi sad presedaće u Beogradu. Transfer do/od Beograda će se obaviti kombijem/minibusom.

Prevoz Beograd – Stara Planina

Mesto polaska: parking spotrski centar Milan „Gale“ Muškatirović

Vreme polaska: 08:00 (vreme postavljanja: 07:40)

Polazak sa Stare Planine

Mesto polaska: Hotel Stara Planina

Vreme polaska: 14:00 (vreme postavljanja 13:30)

Itinerer 1:  Novi Sad – Beograd – Svrljig –  Kalna – Stara planina v.v

U slučaju nepogodnih vremenskih uslova (sneg, led i snežni nanosi) prevoz će se obavljati po itinereru koji je prohodan.

Vozno osoblje u saradnji sa predstavnikom Agencije, a prema informacijama dobijenih o stanju na prilaznom putu prema Staroj planini, koje dobija od nadležnih u info-centru putara zaduženih za čišćenje i održavanje, donosi odluku o izboru putnog pravca. 

Uslovi i način plaćanja:

– Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednsoti po srednjem kursu NBS na dan uplate
– Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni. Započeti način plaćanja se ne može menjati.

UPLATA DO POLASKA:

– 40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja. Uplata se može izvršiti u gotovini, platnim karticama, preko računa (kao pravno ili fizičko lice).

ODLOŽENO PLAĆANJE:

40% od celokupne cene aranžmana (akontacija) prilikom rezervacije (sklapanja ugovora), ostatak:
– ČEKOVIMA GRAĐANA – na jednake mesečne rate, po obračunu, do 30.03.2019. Dospeće rata je 10, 20 i 30. u mesecu. Za rate koje dospevaju za naplatu posle iskorišćenog aranžmana obavezno je deponovanje čekova građana kod organizatora, kao garancija plaćanja, najkasnije 15 dana pre putovanja.
– KREDITNIM KARTICAMA (Visa, MasterCard, Amex) na 6 mesečnih rata bez kamate.
– Putem ADMINISTRATIVNE ZABRANE – na 6, 9 ili 12 rata sa firmama sa kojima agencija SUPERNOVA TRAVEL ima sklopljen ugovor.