Hotel Mouses

Hotel Mouses se nalazi na oko 80m od plaže. Raspolaže dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim studijima kao i četvorokrevetnim i petokrevetnim apartmanima. Studiji poseduju opremljenu čajnu kuhnju, kupatilo, mini bar, TV, terasu, klima uređaj, koji se doplaćuje na licu mesta 5€ dnevno. Hotel poseduje i bazen sa ležaljkama gde se možete opustiti i osvežiti. Bazen je otvoren od 09.00h-14.30h i od 18.00h-21:30h . Hotel poseduje i recepciju , lift, wi-fi i mesto za parking . Hotel je okruzen visokim platanima, prijatan ambijent, odlična opremljenost i gostoprimljivo osoblje učiniće vaš boravak u Leptokariji nezaboravnim

This slideshow requires JavaScript.

SEZONA 2018.

CENOVNIK LETO 2018.

SVI POLASCI SU DAN RANIJE OD DATUMA U TABELI ZA SMEŠTAJ.

USLOVI I PROGRAM PUTOVANJA:

1. DAN: Sastanak putnika na mestu polaska. Noćna vožnja sa kraćim usputnim odmorima.

2. DAN – 11. DAN: Dolazak u jutarnjim časovima, smeštaj i boravak u odabranom objektu na bazi najma studija – apartmana ili odabrane usluge u hotelu, noćenje.

12. DAN: Napuštanje objekata u 9h (po lokalnom vremenu), polazak autobusa u dogovoreno vreme. Vožnja sa kraćim usputnim odmorima. Dolazak na mesto polaska.
Kraj usluga.

Aranžman obuhvata:

 1. Najam na bazi 10 noći (11 dana).
 2. Usluge predstavnika agencije.
 3. Troškove organizacije i pratioca puta.

Aranžman ne obuhvata:

 1. Prevoz autobusom visoke turističke klase (TV, klima, DVD) ili kombi vozilima po cenovniku iz tabele. (Za cene u sezoni).
 2. Međunarodno putno zdravstveno osiguranje – preporučuje se jer pogranični organi Makedonije i Grčke mogu zatražiti na uvid polisu putnog osiguranja.
 3. Individualni i ostali troškovi putnika.

Uslovi putovanja:

 1. Polazak je dan pre početka aranžmana. Tačno vreme polaska obavezno proveriti u agenciji 2 dana pre polaska. Upravljati se isključivo po lokalnom vremenu.

Način plaćanja:

 1. Ukupan iznos aranžmana u dinarskoj protivrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate,
 2. 30% prilikom rezervacije od cene aranžmana, ostatak u ratama najkasnije 15 dana do polaska.
 3. 30% prilikom rezervacije od cene aranžmana, ostatak čekovima građana do 10.12.2017. bez uvećanja,datum realizije čeka je svakog 15-og u mesecu, čekovi se deponuju prilikom rezervacije.

Uslovi za decu:

 1. Jedno dete do 2 godina u krevetu sa roditeljima – GRATIS.
 2. Dvoje dece do 10 godina u zajedničkom ležaju, plaćaju cenu jedne odrasle osobe.
 3. Deca od 2-10 godina imaju popust 30% u pratnji 2 punoplatežne osobe.
 4. Za izlazak iz države svim maloletnim licima neophodna je saglasnost oba roditelja – staratelja (ili roditelja – staratelja koji ne putuje sa maloletnim detetom), da pomenuto lice može samostalno preći grnicu ili sa punoletnim pratiocem. Saglasnost mora biti overena u sudu ili opštini.
 5. LAST MINUTE ponude se ne mogu plaćati čekovima građana.
 6. FIRST MINUTE ponude se ne mogu plaćati čekovima građana.
 7. Organizator zadržava pravo da putem LAST MINUTE ponude proda svoje slobodne kapacitete, po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku. Stranke koje plaćaju aranžman po cenama objavljenim u ovom cenovniku nemaju pravo da potražuju naknadu na ime razlike u ceni.

Uslovi plaćanja:

 1. Sve cene su izražene u eurima, plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu UniCredit Banke na dan uplate.
 2. U slučaju poremećaja na monetarnom tržistu organizator zadržava pravo na korekciju cena.
 3. Cena je garantovana samo za uplatu celokupnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo uplaćeni iznos, a ostatak je podložan promeni.
 4. Ukoliko gost iz bilo kog razloga prekine boravak, neće se vršiti refundacija za neiskorišćeni deo aranžmana.

UKOLIKO STRANKA( fizicko lice ili subagent) NE REGULIŠE OBAVEZU PLAĆANJA NAJKASNIJE 15 DANA PRE POLASKA NA PUT, SMATRAĆE SE AUTOMATSKIM OTKAZOM PUTOVANJA I ORGANIZATOR PUTOVANJA U OVOM SLUČAJU NEMA NIKAKVE OBAVEZE PREMA STRANKAMA.

Uslovi prevoza:

Prevoz je organizovan visokopodnim ili spratnim autobusima sa klimatizacijom, video i audio opremom visoke turističke klase ili kombi vozilima sa klima uređajima i audio opremom sa 8-25 mesta. Autobuska karta se plaća po sedištu, zajedničko sedište mogu da koriste samo deca do dve godine. Po zakonu o saobraćaju sva deca od dve godine starosti u obavezi su da imaju sedište u autobusu. Agencija pravi raspored sedenja. Putnik će prihvatiti sedište koje mu agencija dodeli. Ukoliko putnik ima želju da odabere sedište, to je moguće uz doplatu od 20e po osobi. Takvi zahtevi se podnose i uplaćuju prilikom rezervacije aranžmana. Broj putnika po smenama može se razlikovati. Zato se organizator ne obavezuje da prevoz u povratku izvrši istim autobusom i na istim sedištima kao u odlasku. Agencija zadržava pravo da organizuje transfer ili prevoz u dogovoru sa drugim prevoznikom, odnosno izvrši prevoz drugim prevoznim sredstvom na delovima puta (taxi, kombi, automobil). U slučaju da dva ili vise putnika letuju zajedno a polaze iz različitih mesta, agencija ne moze garantovati da ce prevoz biti obavljen istim prevoznim sredstvom i da ce sedeti jedni do drugih. U autobusu je najstrože zabranjeno pušenje, konzumiranje alkohola, opojnih sredstava i pristup kućnim ljubimcima. Svaki putnik, koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike, ometa vozače ili pratioca grupe, biće odmah isključen sa putovanja. Agencija određuje mesto polaska, mesta za pauze i njihovu dužinu. Dolazak autobusa na određenu destinaciju je u zavisnosti od uslova i dešavanja na putu i granicama. Uplatom prevoza putnik prihvata sve gore navedeno bez prava na prigovor i žalbu. Putnik je dužan voditi brigu o svojim stvarima unetim u prevozno sredstvo, o davanju, odnosno preuzimanju prtljaga predatom prevozniku. Agencija prevozi do kuće ili hotela onoliko koliko je fizički moguće. Prenos prtljaga do smeštajne jedinice obavlja sam putnik. Obeležite svoj prtljag, ime, prezime i telefon. Agencija i prevoznik ne snose odgovornost u slučaju gubitka ili zaboravljanja prtljaga. Svaki putnik je dužan da eventualnu štetu nastalu svojom krivicom u autobusu plati na licu mesta vozaču ili pratiocu grupe.

Važne napomene

Putne isprave

Vlasnici biometrijskih (novih crvenih) pasoša mogu putovati bez viza, izuzev ako je pasoše izdao MUP R. SRBIJE, KOORDINACIONA UPRAVA. Imaoci ovakvih pasoša kao i starih (plavih) pasoša u obavezi su da individualno blagovremeno obezbede šengen. Putnik je u obavezi da prikupi neophodna dokumenta za pribavljanje individualne vize, za čiju ispravnost i valjanost jemči sam putnik, a u suprotnom podleže odredbi člana 12. Opštih uslova putovanja agencije organizatora. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju nedobijanja individualne grčke šengen vize i u tom slučaju smatra se da putnik odustaje od aranžmana i podleže troškovima otkaza prema čl. 10. Opštih uslova putovanja agencije organizatora. Kompletna dokumentacija potrebna za viziranje pasoša individualnom vizom dobija se u agenciji po uplati celokupnog iznosa vrednosti aranžmana.

Smeštaj i boravak u objektu

U studije i apartmane se ulazi prvog dana boravka od 14.00 časova, po lokalnom vremenu a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09.00 časova, po lokalnom vremenu. Putnici ulaze u očišćenu i spremljenu smeštajnu jedinicu, ali su u obavezi da tokom boravka sami vode računa o higijeni iste, a da je prilikom napuštanja ostave u stanju u kome su je primili. Putnik će biti smešten u bilo koju službeno registrovanu smeštajnu jedinicu u smeštajnom objektu opisanom u Programu, bez obzira na osobenosti putnika, kategoriju, lokaciju i položaj smeštajnog objekta, spratnost, blizinu buke, parkinga i druge karakteristike.
Pribor u kuhinjama nekada nije kompletan i dešavaju se oštećenja opreme, pogotovo u odmaklim smenama u sezoni. Ukoliko uočite nedostatke obratite se odmah našem predstavniku radi evidentiranja i uklanjanja istog.
Smeštajne jedinice nisu opremljene peškirima, sapunima i toalet papirom. Promena posteljine se vrši svakog šestog dana boravka.
Aranžman je rađen na bazi od minimum 30 putnika, u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo, da pojedine polaske otkaže ili organizuje u saradnji sa drugom agencijom. U slučaju otkaza krajnji rok za obaveštavanje putnika je 5 dana pre početka aranžmana.

Za ovaj program vaze Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja – agencije.

„NIKISTEF“DOO

Licenca OTP 111/2010